info

Vakantiehome.be informatie.

Particuliere vakantiewoningen aanbieder via online zoeken en boeken. Vakantiewoning eigenaren kiezen er voor om de boekingen via vakantiehome.be te laten verzorgen. Wij bestaan uit een boekingskantoor met klantenservice. En een afdeling techniek voor het beheer van de diverse systemen. Om het de huiseigenaren gemakkelijk te maken nemen we het gehele boekings- proces uit handen.

In een paar eenvoudige stappen boekt u online een vakantiehuis. U zoekt een vakantiehuisje uit en klikt op uw aankomst datum indien de periode klopt klikt u op nu boeken. U vult uw gegevens in en gaat naar de volgende pagina. Na controle sturen we u een bevestiging van uw reservering met betaalgegevens. Bij de vakantiehuizen en op de formulieren ziet u eventuele extra kosten staan. Zoals de borg de schoonmaakkosten toeristen belasting kosten voor laken pakketten stook hout enz. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd een bericht sturen of telefonisch contacten. Het service team staat voor u klaar tijdens kantoor uren in de avond uren en in het weekend. Bij de vakantiehuizen onder de button beschikbaarheid vind u de optie telefonisch boeken. Met een zeer ruim aanbod van particuliere vakantiewoningen is er voor iedere vakantieganger een vakantiehuisje te vinden.

De website is een onderdeel van Nibosoft Marketing voor verdere informatie kunt u ons een bericht sturen op info@vakantiehome.be.transurl.nl